Адреса театру

79008, м. Львів, вул. Лесі Українки,1

Камерна сцена

м. Львів, пр. Свободи, 26

Телефони

+38 (032) 235-55-83  (каса)

+38 (032) 235-67-62  (адміністрація)

Невольник Фото з вистави - Невольник

сцена з вистави

Головна Новини Статті Через “Посланіє” шлях до королеви

Через “Посланіє” шлях до королеви

26.03.2011

    Цього тижня з Франції повернулася група заньківчан, що взяла участь у Шевченківських днях із літературно-музичною композицією “Посланіє…” за творами Кобзаря у виконанні лауреата Національної премії України імені Т. Шевченка, народного артиста України Богдана Козака.

     Йдеться про поїздку на запрошення Українського культурно-інформаційного центру при Посольстві України у Франції, що спричинила зацікавлення як серед українців, що мешкають на батьківщині Наполеона Бонапарта, так і серед французів. Зокрема, львівський варіант “Посланія” побачили представниця ЮНЕСКО Вікторія Деллінджер, президент Комітету українських жінок у Франції Наталія Пастернак, один із провідних хореографів Паризької опери Наталія Горішна та інші.

Як розповіла “Пошті” керівник прес-служби театру імені М. Заньковецької Олеся Галканова (якій також судилося стати членом делегації зі Львова), у Франції заньківчани мали можливість серед іншого відвідати і місто Санліс, де правила і доживала віку донька Ярослава Мудрого Анна Ярославна. До речі, до пам’ятника землячці і одній із найвпливовіших королев Європи заньківчанська делегація поклала квіти.
Ярина Коваль
"Львівська Пошта" від 26.03.2011, № 33 (1065)


2009-2024 ТЕАТР імені Марії Заньковецької
ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ!
Сайт створено в
REKLAMA.LVIV.UA