Адреса театру

79008, м. Львів, вул. Лесі Українки,1

Камерна сцена

м. Львів, пр. Свободи, 26

Телефони

+38 (032) 235-55-83  (каса)

+38 (032) 235-67-62  (адміністрація)

По щучому велінню Фото з вистави - По щучому велінню

фото з вистави

Головна Новини Статті «Театральні відлуння» Богдана Козака

«Театральні відлуння» Богдана Козака

03.12.2010

    На своєму рідному факультеті культури і мистецтв ЛНУ ім. І. Франка він презентував книгу “Театральні відлуння”, над якою працював кілька останніх років.

    Під палітуркою книжки Богдана Козака знайшлося місце історичним розвідкам, штрихам до творчих портретів. Чимало у книжці театральних рецензій, частину з яких написав сам Богдан Козак, а частину він відшукав у архівах. Багато є у   “Театральних відлуннях” інтерв’ю з Богданом Козаком з 1970-х років і дотепер, які допомагають по-новому подивитися на постать актора. У цьому науковому за своєю суттю та живому за настроєм виданні автор зумів себе показати як публіцист, театральний критик, дослідник, історик і письменник в одній особі. Книжка, обсяг якої близько шестисот сторінок, “присолоджена” унікальними фотографіями.

     “Театральні відлуння” – книжка про те, що може загубитися в часі, розсіятися, як пісок вітром, – зауважив у розмові з кореспондентом “ВЗ” Богдан Козак. – Мій обов’язок, як людини, що має дотичність до науки, – залишити у пам’яті своїх колег-акторів спогад про тих людей, які вчили мене, з якими я працював і яким завдячую своїм творчим і професійним становленням. А пишучи про моїх вчителів і колег, не міг не звернутися до глибшої історії – до їх вчителів. Раджу усім своїм колегам писати спогади, мемуари, вести щоденники, щоб фіксувати події нашої культури.
Оксана Зьобро
Газета "Високий Замок" від 2010-12-03





2009-2024 ТЕАТР імені Марії Заньковецької
ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ!
Сайт створено в
REKLAMA.LVIV.UA