Адреса театру

79008, м. Львів, вул. Лесі Українки,1

Камерна сцена

м. Львів, пр. Свободи, 26

Телефони

+38 (032) 235-55-83  (каса)

+38 (032) 235-67-62  (адміністрація)

Сватання на Гончарівці Фото з вистави - Сватання на Гончарівці

Одарка - з. а. України Л. Остринська, Петро Кандзюба - н. а. України Б. Мірус

Головна Новини Статті Святкування ювілею н.а. України Олександра Гринька

Святкування ювілею н.а. України Олександра Гринька

08.10.2009 lviv-online.com/ua/2009/10/yuvilej-hrynka-video/.

      Дирекція театру висловлює подяку Президентові України В.А. Ющенко, Міністрові культури і туризму України В.В. Вовкуну, Голові Львівської обласної державної адміністрації М.І. Кмітю, Начальнику управління культури і туризму Львівської обласної державної адміністрації Г.Г. Дорощук , за нагородження орденом Ярослава Мудрого IV ступеня народного артиста України Олександра Боніфатьєвича Гринька. Відзнака орденом такого ґатунку Олександра Гринька – це увага до нього, не тільки як до провідного майстра сцени, але й як до особистості, людини, що пройшла важкий життєвий шлях від таборів ГУЛАГу до звання народного артиста України.    
    Щиро вдячні за привітання ювіляра Міністрові регіонального розвитку і будівництва України В.С. Куйбіді, Львівському міському голові А. І. Садовому, Начальнику управління культури і туризму департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради А.П. Сидору,  Генеральному директорові та Художньому керівникові Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки М.Ю. Резніковичу, Художньому керівникові Національного академічного драматичного театру ім. І. Франка Б.С. Ступці.
     

     Подія, що відбулася 3 жовтня 2009 року у приміщенні театру викликала широкий резонанс не тільки серед еліти міста, але й громадян Львова.
     Щиро вдячні Вам за розуміння і підтримку, за Вашу увагу до Людини, що долаючи перешкоди творила історію сучасного українського театру, його самобутність та унікальність. 

З повагою,
Дирекція театру


2009-2024 ТЕАТР імені Марії Заньковецької
ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ!
Сайт створено в
REKLAMA.LVIV.UA