Адреса театру

79008, м. Львів, вул. Лесі Українки,1

Камерна сцена

м. Львів, пр. Свободи, 26

Телефони

+38 (032) 235-55-83  (каса)

+38 (032) 235-67-62  (адміністрація)

Троє товаришів Фото з вистави - Троє товаришів

Роберт Локампф – Ю. Хвостенко, Патриція Гольман – Олександра Люта

Головна Новини Статті У Львові покажуть комедію "Віяло леді Віндермір"

У Львові покажуть комедію "Віяло леді Віндермір"

11.01.2013

     
 – У Національному театрі імені Марії Заньковецької перша прем'єра 95-го ювілейного сезону поставлена за п'єсою відомого ірландсько-англійського культурного діяча Оскара Уайльда. Саме ім'я цієї людини вже підказує, що історія буде досить неординарною та вишуканою, можна сказати, дуже англійською, – зазначила Олеся Галканова, фахівець із зв'язків з громадськістю та роботи з п'єсою.
      П'єса "Віяло леді Віндермір" ставлять під керівництвом Федора Стригуна, народного артиста України, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка. Серед акторського складу театру до вистави залучили: Олександра Норчука, Наталію Боймук, Анну Марусяк, Ігоря Гавриліва, Юрія Хвостенко, Богдана Ревкевича.
   – Ця п'єса з'явилася в Оскара Уайльда на зламі існування суспільства, а точніше, його переходу від строгого консерватизму до творення нової капіталістичної держави, коли одні етичні норми помирали, а інші народжувалися. Сама історія про те, як з дрібниць можна роздути скандал і, навпаки, як великі і мужні вчинки залишаються скромними та не поміченими, – зауважив Федір Стригун, режисер-постановник вистави.

    Від 11.01.2013 http://20minut.ua/Новини-Львова/news/У-Львові-покажуть-комедію-Віяло-леді-Віндермір-10258331.html

2009-2024 ТЕАТР імені Марії Заньковецької
ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ!
Сайт створено в
REKLAMA.LVIV.UA