Адреса театру

79008, м. Львів, вул. Лесі Українки,1

Камерна сцена

м. Львів, пр. Свободи, 26

Телефони

+38 (032) 235-55-83  (каса)

+38 (032) 235-67-62  (адміністрація)

Небилиці про Івана... Фото з вистави - Небилиці про Івана...

Пан на санях – О. Огородник,Тлумач – н. а. України Б. Козак, Іван – Ю. Хвостенко

Головна Новини Статті Коли вам на двох... 120 років!

Коли вам на двох... 120 років!

12.12.2011

     Режисер вистави Алла Бабенко підійшла до вибору постановки (за кіносценарієм чехів Яна Отченашека та Ярослава Баліка) доволі прагматично: «Це дуже хороший матеріал для акторів середнього покоління, яких у нашому театрі не дуже задіяно».
     А матеріал і справді душевний, бо йдеться про кохання людей, яким на двох — понад... 120 років! Він — колишній інженер, йому — шістдесят п’ять. Вона — білетерка в оперному театрі, і їй — п’ятдесят із хвостиком. «Після 40-ка теж живуть» і хочуть бути щасливими, — упевнений герой — Карел.
    За плечима Марії і Карела чималий шматок життя, обоє мають сім’ї, дорослих дітей, які не поділяють «дурних витівок» своїх батьків. Карел і Марія хотіли жити, кохати, та обставини — проти сивих закоханих... Сцени, де пара разом, дуже зворушливі і щирі.
     А танці! Бачили б ви, як приголомшливо Карел і Марія танцюють кукарачу! Незважаючи на сумний фінал, вистава дуже світла. Гра акторів — переконлива, а діалоги героїв майже стають крилатими. Вистава заньківчан, де головні ролі зіграли Любов Боровська (Марія) та Євген Федорченко (Карел) так розчулила публіку, що в найрозпачливіші для героїв моменти із залу лунало... «Гірко!»

Тетяна Козирєва
Газета «День» , Львів 

2009-2024 ТЕАТР імені Марії Заньковецької
ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ!
Сайт створено в
REKLAMA.LVIV.UA