Адреса театру

79008, м. Львів, вул. Лесі Українки,1

Камерна сцена

м. Львів, пр. Свободи, 26

Телефони

+38 (032) 235-55-83  (каса)

+38 (032) 235-67-62  (адміністрація)

Небилиці про Івана... Фото з вистави - Небилиці про Івана...

Жебрак - Н. Московець, Іван - Ю. Хвостенко

Головна Новини Статті У Львові театральна прем’єра – м’юзикл на «Блакитну троянду» Лесі Українки, – відео

У Львові театральна прем’єра – м’юзикл на «Блакитну троянду» Лесі Українки, – відео

30.10.2011

   Виставу блакитна троянда у театрі Заньковецької ставлять уже не вперше, 50 років тому на неї збирались повні зали людей. Проте її зараз видозмінили. Закінчується ця вистава не смертю головних героїв, а майже голлівудським хепі ендом.

  Режисер постановки Таїсія Литвиненко пояснює: «Тут Люба труїть Ореста і сама труїться, і Леся Українка каже, що «як би я хотіла повернути все назад, інакше подивитися». І я інакше подивилась. А початок п’єси я даю власне із романсу, який любила і співала Леся Українка – «В чарах кохання».

  Балетмейстер постановки Олена Балаян розповіла, що у мюзикл – це не буде класичне бальне танго, а танго театральне, яке спеціально зроблене для цієї вистави. «Нічого спільного із бальним танго тут нема, це театральна постановка поєднана з пластикою», – каже вона.

 Актириса, що грає роль головної героїнї, Наталя Поліщук –Московець розповіла, що найбільше під час роботи над своїм персонажем її зачепила повнота емоцій: «Повний спектр почуттів – від радості до захоплення, до закоханості, направду трагедії і якогось важкого передчуття хвороби. До божевілля і піднесення».

   До суботньої прем’єри цієї вистави заньківчани готувались майже рік. А побачити, що ж у них вийшло, можна уже наступних вихідних. Початок вистави о 18:00.

Джерело: www.zik.ua
http://zik.ua/ua/news/2011/11/01/316996

2009-2024 ТЕАТР імені Марії Заньковецької
ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ!
Сайт створено в
REKLAMA.LVIV.UA